Over mij.

Ik ben Ewout van Egmond en ik kom uit een gezin waar we veel met de fotografie bezig zijn. Hierdoor heb ik een passie ontwikkelt om bezig te zijn met camera's. Ik heb zelf ook fotografie als hobby en ga regelmatig op stap met mijn Sony A7r.

 

Ook ben ik al een poosje bezig om camera's in te kopen en weer te verkopen via marktplaats. Dit doe ik nog steeds en weet inmiddels waar ik op moet letten om de staat van een camera te herkennen. Ik vind het erg leuk om met de camera's bezig te zijn en alle camera's en lenzen die binnenkomen te testen. 

 

Al mijn camera's die ik op deze site verkoop zijn getest en in goede staat, tenzij anders vermeld. Alle camera's zijn dus al gebruikt en misschien met lichte gebruikers sporen, maar staat allemaal vermeld bij de advertentie.

waarom Camera en meer?

Bent u op zoek naar een camera? Waarom zou u de hoofdprijs gaan betalen in de winkel? Ik ben al jaren bezig met fotografie en mijn hele set heb ik via marktplaats gekocht. Voordeel van Camera en meer is dat u dus 2de hands camera's kan kopen terwijl u weet met wie u zaken doet.

 

1.   Bij Camera en meer weet u met wie u zaken doet

2.   Camera en meer geeft een gedetailleerde beschrijving van de staat van lens en/of         camera., zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

3.   Camera en meer levert alleen camerabody's waarvan de sensor gereinigd is.

4.   Camera en meer test elke camera/lens voordat hij verkocht word.

5.    Bij camera en meer hebt u altijd een maand garantie zodat u zeker weet dat er               een goedwerkend product geleverd wordt, zo niet geld terug!